Apparaatcontrole inschakelen en uitschakelen

Apparaatcontrole is standaard ingeschakeld.

Zo schakelt u Apparaatcontrole in of uit:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Security ControlsApparaatcontrole in het venster met de programma-instellingen.
  3. Gebruik de schakelaar Apparaatcontrole om de component in of uit te schakelen.
  4. Sla uw wijzigingen op.

Als gevolg hiervan, als Apparaatbeheer is ingeschakeld, stuurt het programma informatie over aangesloten apparaten door naar Kaspersky Security Center. U kunt de lijst met aangesloten apparaten bekijken in Kaspersky Security Center in de map AdvancedStorageHardware .